Ads Top

Main Ad

‘Umum Bantuan Pun Bising, Takkan Kena Suap Tiga Meals Sehari Baru Puas Hati’ – Michael Ang

Pengarah Michael Ang berang apabila melihat segelintir rakyat Malaysia yang seringkali tidak berpuas hati dengan apa sahaja usaha kerajaan untuk mengurangkan penularan wabak COVID-19 di negara ini.

Michael menegur tindakan sesetangah netizen yang ‘bising’ di media sosial kerana tidak berpuas hati dengan bantuan yang diberikan oleh kerajaan ketik PKP 3.0 ini.

Pertama Kali Solat Berjemaah Di Set Penggambaran, Michael Ang Dedah Tiada Niat Nak MenunjukSumber : Instagram Michael Ang  

Ketika dihubungi oleh mStar, Michael berkata,

Apabila kerajaan buat PKP, anda bising cakap tak bagi bantuan. Tapi lepas kerajaan umum bantuan pun nak bising. Tak sampai lima minit Perdana Menteri bagi speech… dah macam-macam orang tulis dekat Twitter.

Takkan nak kena suap tiga meals sehari baru puas hati?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Ang (@michaelang38)

Dalam pada masa yang sama, pengarah tersebut ujar supaya kerajaan juga perlu tegas dalam mencapai imuniti kelompok dalam rakyat dan dia turut menyeru agar semua orang tetap mematuhi prosedur operasi standard (SOP) bagi mengurangkan penularan wabak COVID-19.

The post ‘Umum Bantuan Pun Bising, Takkan Kena Suap Tiga Meals Sehari Baru Puas Hati’ – Michael Ang first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.