Ads Top

Main Ad

Wajah Seiras, Gelagat Adik Perempuan Sajat Berlakon Di TikTok Jadi Perhatian Netizen

Masih berada dalam buruan polis, pengusaha kosmetik Muhammad Sajjad Kamaruzzaman atau lebih dikenali sebagai Sajat sekali lagi mencuri perhatian apabila adik perempuannya dilihat berlakon di aplikasi TikTok.

Adik perempuan Sajat yang dikenali sebagai Mustika itu tampil dalam sebuah video parodi di mana dia berlakon menjadi Sajat malah menggunakan suara abangnya itu.

Advertisement
Mustika Adik SajatSumber : Google  

Mustika yang sememangnya seiras dengan abangnya Sajat ternyata telah menimbulkan kekeliruan dalam kalangan netizen kerana ramai yang menyangka Mustika adalah Sajat yang sebenar.

@must1ka_88Mustika ke sajat? Rindu leteww ?? original sound – must1ka

Meninjau ruangan komen, ramai juga yang memuji kecantikan asli yang dimiliki Mustika selain terhibur dengan video parodi tersebut.

Perkembangan lain, Sajat yang masih lagi rajin memuat naik video perkembangannya di media sosial Instagram dimaklumkan oleh pihak polis tentang lokasinya kini yang mungkin berada di luar negara.

<center<

@must1ka_88Mustika ke sajat? Rindu leteww ?? original sound – must1ka

The post Wajah Seiras, Gelagat Adik Perempuan Sajat Berlakon Di TikTok Jadi Perhatian Netizen first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.




Powered by Blogger.