Ads Top

Main Ad

“Asalkan Gembira..” Izara Aishah Gemar Hias Diri Meskipun Hanya Duduk Di Rumah

Pelakon jelita, Izara Aishah memberitahu bahawa sikap menyayangi diri sendiri atau dengan kata lain ‘self-love‘ sangat penting dalam kehidupan seseorang.

Advertisement

Isteri kepada Adib Khalid ini berkata, dia sering mempraktikkan perkara tersebut seperti contoh berhias cantik meskipun hanya duduk di dalam rumah dan tidak kemana-mana.

Katanya lagi, setiap orang harus tahu untuk menggembirakan diri sendiri tambahan kita semua berada dalam krisis pandemik COVID-19 yang pastinya membuatkan setiap individu berasa tidak bersemangat dalam menjalani kehidupan sehari-hari.

Saya suka buat diri saya gembira dengan bersolek cantik di rumah, bersiap cantik-cantik dan bergaya di depan cermin pun sudah boleh buat saya gembira, saya ni kuat berangan orangnya.

Perkara tersebut dikongsikan Izara ketika sesi secara maya yang diadakan untuk produk BeauRaya yang turutu disertai oleh ibu mertuanya, Datuk Seri Siti Nurhaliza, Nabila Razali dan juga Hawa Rizwana baru-baru ini.

Dalam perkembangan lain, Izara turut bercerita mengenai impian dan pencapaian hidup yang ingin digapai di mana dia meletakkan sasaran untuk memperoleh lebih banyak anugerah pada masa akan datang.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Asalkan Gembira..” Izara Aishah Gemar Hias Diri Meskipun Hanya Duduk Di Rumah first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.