Ads Top

Main Ad

Bendera Putih: Sharnaaz Ahmad Bantu 400 Keluarga, Mohon Bantuan ‘Runner’

Kempen bendera putih yang menjadi tular baru-baru ini seakan memberi harapan kepada orang memerlukan untuk meneruskan hidup. Bukan sahaja mendapat sokongan daripada orang sekeliling, rakan artis turut dilihat tampil menghulurkan bantuan.

BACA: Bendera Putih: Pertubuhan Kasih Neelofa & PU Riz Bantu 110 Keluarga Susah

Advertisement

Terbaru, Sharnaaz Ahmad menerusi perkongsian di Instagram memaklumkan akan membantu 400 keluarga sempena kempen bendera putih tersebut. Menurutnya, dana yang dikumpul adalah hasil derma para pengikut yang baik hati.

Bersama perkongsian tersebut, Sharnaaz mencari sukarelawan untuk mengambil dan mengagihkan bantuan kepada keluarga memerlukan.

Berlaku jujur dengan para penderma, Sharnaaz menunjukkan bukti duit sumbangan dan jumlah pembelian yang dilakukannya pada hari itu. Antara barangan asas yang dibeli adalah susu tepung, lampin pakai buang, beras, gula dan biskut.

Terdahulu, Sharnaaz bersama pasukannya telah menghulurkan 100 bungkus makanan kepada masyarakat yang terlebih dahulu memberi nama. Mereka turut menerima sumbangan 100kg ikan kembung daripada pembekal seafood runner.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Bendera Putih: Sharnaaz Ahmad Bantu 400 Keluarga, Mohon Bantuan ‘Runner’ first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.