Ads Top

Main Ad

“Dah Kenapa Pula?” – Janna Nick Ditegur Gara-Gara Muat Naik Foto ‘Posing Maut’

Seakan sudah menjadi lumrah, setiap tindak tanduk dan pergerakan artis menjadi perhatian orang ramai. Mereka dilihat sebagai seorang ikon yang harus menjadi contoh kepada pengikut di media sosial. Terbaru, pelakon dan pengacara sensasi, Janna Nick ditegur netizen gara-gara memuat naik sekeping gambar yang didakwa mereka kurang manis dipandang.

BACA: “Kami Serius Mahu Berumah Tangga” – Dini Cari Duit Untuk Beli Rumah Impian Dengan Janna Nick

Advertisement

Pelakon cantik yang dikenali dengan perwatakan ‘happy go lucky’ ini juga dinasihatkan agar berkelakuan sopan dan menutup aurat dengan betul. Sebagai seorang peminat, mereka turut mempersoalkan motif sebenar Janna Nick memuat naik foto berkenaan.

janna nick seksi

Foto: Instagram Janna Nick

It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diterima daripada pengikut. Ada yang mengkritik tindakan Janna Nick dan ada juga yang memohon orang ramai menasihati atau menegur Janna Nick dengan cara baik tanpa memaki hamun.

janna nick

Advertisement

janna nick seksi

janna nick posing maut janna nick seksi janna nick seksi

janna nick

Salah seorang pengikut berpendapat seseorang perlulah mempunyai adab dalam menegur tanpa menjatuhkan air muka seseorang.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Dah Kenapa Pula?” – Janna Nick Ditegur Gara-Gara Muat Naik Foto ‘Posing Maut’ first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.