Ads Top

Main Ad

‘Dulu Bau Gucci, Sekarang Bau Hanyir Ayam’- Amelina Gigih Cari Rezeki Jual Nasi Ayam

Ratu dangdut terkenal, Amelina kini dilaporkan tidak menang tangan menguruskan perniagaan menjual Nasi Ayam Rindu serta Nasi Minyak Asyik sebagai alternatif mencari pendapatan sampingan sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) kini.

BACA: “Mula-Mula Tak Percaya COVID Ini Serius..” Ratu Dangdut Amelina Akui Terkesan, Dah Tak Tahu Nak Cakap Apa

Advertisement

Ujar Amelina, perusahaan makanannya itu kini mula mendapat perhatian netizen apabila dia mula menguar-uarkan perniagaannya itu di media sosial Instagram.

Katanya lagi, dia sama sekali tidak merasa malu apabila rutin kehidupannya kini berubah daripada glamor kepada peniaga nasi ayam.

“Macam inilah setiap malam sediakan tempahan. Kalau dulu bau minyak wangi Dior, Gucci. Pakai liplap liplap, rambut kepok-kepok sekarang kak long dah bau bawang putih, ayam dan minyak sapi kat rumah.”

Menjengah ruangan komen, ramai peminat meninggalkan ucapan selamat maju jaya kepada penyanyi tersebut selain memuji rasa dan keenakan juadah yang dijual Amelina itu.

Dia dalam pada itu turut memberikan pesanan agar masyarakat terus tabah menghadapi dugaan sepanjang pandemik ini dan mendoakan  baik-baik untuk mereka di luar sana yang terkesan akibat PKP.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post ‘Dulu Bau Gucci, Sekarang Bau Hanyir Ayam’- Amelina Gigih Cari Rezeki Jual Nasi Ayam first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.