Ads Top

Main Ad

“Enam Tahun Tak Ada Baby, Lupa Nak Beli Apa Untuk Persiapan” – Siti Sarah

Penyanyi hebat, Siti Sarah yang kini sedang sarat hamil anak keempat berkongsikan situasinya sekarang ini kepada pengikut di laman media sosialnya iaitu Instagram. 

BACA: “Ini Betul-Betul Jadi, Bukan Sinetron Indonesia..” Siti Sarah Seriau Kejadian Tertukar Bayi

Advertisement

Menurut Sarah, kerana sudah hampir enam tahun tidak mempunyai bayi baharu, dia kini sudah lupa persiapan apakah yang perlu dilakukan olehnya untuk anak yang bakal dilahirkan itu.

Dah enam tahun tak ada baby sampai lupa nak beli apa untuk persiapan.

Menurut penyanyi tersebut lagi, lihat pada situasi negara yang kini sedang berhadapan dengan lockdown, sedikit sebanyak ia menganggu dirinya untuk membuat persiapan menyambut cahaya matanya itu.

Tapi PKP macam ni nak cari kat mana?

siti sarah Sumber : Instagram Siti Sarah  

 

Pertanyaan tersebut telah menarik perhatian orang ramai untuk mencadangkan beberapa e-platform yang boleh digunakan oleh Sarah untuk membeli barang persiapan bayi yang bakal dilahirkan itu dan ramai juga yang berkongsi pengalaman mereka berdepan dengan jarang kandungan yang agak lama.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegeram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik. 

The post “Enam Tahun Tak Ada Baby, Lupa Nak Beli Apa Untuk Persiapan” – Siti Sarah first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.