Ads Top

Main Ad

“Kalau Mahu Bermadu..” – Isteri Shuk Sahar Dedah Kembali Diganggu ‘Farah’?

Rasanya ramai yang mengetahui mengenai kisah rumah tangga selebriti Shuk Sahar yang pernah bergolak seketika kerana kemunculan orang ketiga.

BACA: Akui Pendapatan Terjejas, Shuk Sahar Janji Tak Akan Curang Lagi

Advertisement

Sepertinya sudah tiada badai yang melanda, netizen dikejutkan dengan pendedahan isteri Shuk, Rossalennah Natassyiah Asshaferah mengenai ugutan yang dibuat oleh wanita yang sama mengganggu perkahwinan mereka dahulu iaitu Farah.

shuk sahar dan farah

Daripada tangkapan skrin tersebut dapat dilihat Farah sepertinya marah kerana percubaan untuk menghubungi pasangan itu gagal.

Malah wanita itu bertindak tidak terkawal apabila menghantar gambar pisau tajam kepada pasangan itu bagi tujuan mengugut.

Advertisement

shuk sahar dan farah

shuk sahar dan farah

Dalam pada itu, Rosaalennah sempat menitipkan pesanan kepada Farah dan meminta wanita itu supaya menerima keluarganya jika mahu bermadu.

shuk sahar dan isteri

“Apa salahnya terima saya dan anak-anak saya? Saya dah izinkan ya, suami saya pun bukan budak lagi.”

Daripada penjelasan isteri Shuk ini, sepertinya keluarga Farah yang tidak mengizinkan perhubungan di antaranya dengan lelaki itu.

Sama-sama kita tunggu penjelasan lanjut daripada mereka nanti.

The post “Kalau Mahu Bermadu..” – Isteri Shuk Sahar Dedah Kembali Diganggu ‘Farah’? first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.