Ads Top

Main Ad

Kini Bertudung, Fazura Harap Isu Agama Tak Perlu Disensasikan

Penampilan baru pelakon dan penyanyi jelita, Fazura yang kini berhijab telah menarik perhatian orang ramai. Fazura turut berharap agar isu agama seperti ibadah, berhijab dan berhijrah tidak perlu disensasikan.

BACA: Kini Bertudung, Hanna Delisha Anggap Ianya Bukan Penghalang Untuk Bawa Watak Jahat

Advertisement

Menurut Fazura atau nama sebenarnya Nur Fazura, isu seperti itu merupakan perjalanan hidup seseorang yang terlalu peribadi untuk dihebohkan buat orang ramai.

Ibadah, hijab, hijrah. It is a person secret intention with Allah SWT.

A personal journey that should never be told or sensationalized by anyone else. Cukup-cukuplah. Penat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Hantaran tersebut telah dimuatnaik oleh pelakon tersebut di akaun Instagram miliknya dan penampilan terbarunya itu telah mendapat banyak pujian ramai kerana kelihatan jelita bertudung.

Advertisement
fazuraSumber : Instagram Fazura  

 

Dalam pada masa yang sama, suaminya, Fattah Amin turut mengucapkan rasa syukur dengan penampilan barunya itu ketika ditanya dalam sidang akhbar virtual sempena pelancaran single terbaharunya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Kini Bertudung, Fazura Harap Isu Agama Tak Perlu Disensasikan first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.