Ads Top

Main Ad

Misi Belum Selesai, Caprice Mahu Ajar Rakyat Palestin Untuk Buat Bisnes Online

Meskipun dihujani bertubi-tubi kecaman, namun Caprice terus kuat dan memegang teguh kepada niatnya untuk membantu penduduk di Gaza.

Advertisement

Bukan kosong perjalanan ke sana, menerusi entri di Instagram, penyanyi rap itu berkongsi mahu mencuba untuk mengubah ekonomi rakyat negara tersebut.

Salah satu misi saya di Palestin ialah membantu sesetengah keluarga bagi mencari atau membina produk baharu, membentuk bisnes online dengan mengaplikasikan cara saya menjalankan perniagaan dalam talian seperti di Malaysia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Caprice juga menanam azam untuk mencipta jenama sendiri buat rakyat Palestin dan membantu mereka melancarkannya.

Kita akan cipta satu jenama untuk mereka, mengajar setiap keluarga dan menyerahkan produk ini untuk mereka jalankan sendiri. Insya-Allah semua itu akan membantu meningkatkan sumber kewangan dan ekonomi Palestin.

capriceSumber : Instagram Caprice  

Difahamakan bahawa lelaki itu masih lagi berada di Mesir bagi menjalankan misi di Gaza yang masih belum ditunaikan.

Besar betul cita-cita Caprice kan?

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Misi Belum Selesai, Caprice Mahu Ajar Rakyat Palestin Untuk Buat Bisnes Online first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.