Ads Top

Main Ad

Mohon Maaf Di Instagram, Peminat Risau Hafiz Suip Semakin Susut Tubuh Badan

Penyanyi Hafiz Suip menerusi sebuah hantaran di Instagram nampaknya telah mencuri perhatian ramai, malah ada yang berasa bimbang dengan keadaan Hafiz kini.

Ini berikutan keadaan tubuh badan penyanyi lagu Awan Nano itu yang kelihatan semakin kurus.

Advertisement

Dalam hantaran Instagram penyanyi itu, dia tampil memohon maaf dan  berpesan-pesan akan azab Allah dan juga perihal kematian.

View this post on Instagram

A post shared by Hafiz Suip (@hafizsuip)

“Hafiz Suip betul-betul memohon maaf atas apa yang telah dia lakukan terhadap anda sekiranya ada yang terkecil hati, tersalah cakap dan sebagainya yang ada dendam yang tersimpan selama ini. Maafkan saya…”

Menulis panjang lebar,  Hafiz turut memohon doa orang ramai dan meminta netizen di luar sana untuk solat jika ditimpa kesusahan.

BACA: Hafiz Suip Dipuji Hargai Isteri, Persembahan Romantik Habis

View this post on Instagram

A post shared by Hafiz Suip (@hafizsuip)

Menjengah ruangan komen, ramai peminat dan juga rakan artis mengharapkan penyanyi itu agar sentiasa berada dalam keadaan baik dan sihat sejahtera meskipun tidak menjawab pertanyaan peminat yang bertanyakan mengapa dirinya semakin susut berat badan, tidak seperti dulu.

The post Mohon Maaf Di Instagram, Peminat Risau Hafiz Suip Semakin Susut Tubuh Badan first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.