Ads Top

Main Ad

Nabila Huda Ujar PKP Ubah Dirinya Jadi Lebih Baik

Pelakon hebat, Nabila Huda berkongsi kisah di laman media sosial Instagram beliau berkenaan dengan situasi ketika tempoh Perintah Kawalan Pergerakan dilakukan di negara ini sejak tahun lalu.

BACA: Hulur Barang Makanan Dan Wang Tunai, Neelofa Bantu 70 Keluarga Terkesan PKP

Advertisement

Tidak dinafikan, dia turut merasa tidak bebas dan tertekan lagi-lagi ketika dia disahkan positif COVID-19 pada bulan lalu namun menurutnya sedikit sebanyak dirinya sudah berubah kearah yang lebih baik sepanjang tempoh PKP dilaksanakan.

I’ve changed to a better person. Behaviour berubah. Lifestyle berubah. I can spend more time with my family. Bonding time with them. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu)

Jelas Nabila, dia merasakan cara kehidupannya berubah secara mendadak terutamanya ketika bersama dengan keluarga, dimana dia sering masak untuk suami dan anak, dapat bergurau-senda, berkongsi pelbagai cerita dan banyak lagi.

nabila hudaSumber : Instagram Nabila Huda  

 

Tambahnya lagi, momen dirinya bersama keluarga ketika ini merupakan momen yang paling terindah buatnya walaupun kadang-kala berasa tidak bebas seperti dahulu dan meninjau di ruangan komen hantaran itu, ramai yang meninggalkan komen-komen positif buat pelakon tersebut.

The post Nabila Huda Ujar PKP Ubah Dirinya Jadi Lebih Baik first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.