Ads Top

Main Ad

“Nanti Mummy Sibuk Hujung Minggu..” Awal Ashaari Beri Bayangan Nabila Huda Bakal Mengacara Melodi

Berita mengenai pengunduran Awal Ashaari dan Janna Nick daripada program Melodi mengundang pelbagai kontroversi dalam kalangan netizen tentang siapakah yang bakal menggantikan pasangan ini.

BACA: Awal Dan Janna Tidak Lagi Mengacara Melodi, Sidang Media Khas Diadakan Minggu Depan

Advertisement

Meninjau ruangan Instagram Story Awal Ashaari, personaliti TV itu seolah memberi gambaran bahawa pelakon Nabila Huda bakal menjadi pengacara Melodi sekaligus menggantikan dia dan Janna Nick.

Instagram Awal AshaariSumber : Instagram Awal Ashaari  

Dia yang dilihat ‘mengusik’ Nabila yang bakal sibuk dengan kerja pada setiap hujung minggu selepas ini.

“Awal rasa tidak ada orang yang lebih layak melainkan awak (Nabila Huda). Saya bangga dengan Cik Abil (Nabila). Ada seminggu ja lagi nak dating dengan Cik Bert (suami Nabila) dan Keisha puas-puas, lepas ini mummy dia sibuk hujung minggu.”

Terdahulu, Awal dan Janna menerusi siaran langsung program meninggalkan tanda tanya apabila mereka berdua mendakwa minggu hadapan bakal menyaksikan episod terakhir mereka sebagai pengacara.

Malah, penerbit program hiburan popular tersebut, Noradillah Abdullah juga memaklumkan satu sidang media khas bakal diadakan dalam waktu terdekat bagi menjawab persoalan mengenai status kedua-dua pengacara berkenaan.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Nanti Mummy Sibuk Hujung Minggu..” Awal Ashaari Beri Bayangan Nabila Huda Bakal Mengacara Melodi first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.