Ads Top

Main Ad

Pemandu Nia Ramadhani Akui Pernah Tak Dibayar Gaji

Segala maklumat berkaitan dengan pelakon Indonesia, Nia Ramadhani pasti akan menjadi perhatian orang ramai, lebih-lebih lagi setelah dirinya terlibat dalam kes penyalahgunaan dadah bersama suami baru-baru ini.

BACA: Nia Ramadhani Menangis Mohon Maaf, Bakal Jalani Rawatan Pemulihan Dadah

Advertisement

Hal yang terbaharu ini datang daripada pemandu Nia yang sudah bekerja dengannya sejak berumur 13 tahun dan kini sudah berusia 18 tahun berkata dia sangat mengetahui aktiviti majikannya itu bahkan sering hantarnya ke kelab malam dan pernah juga pelakon tersebut tidak membayar gajinya.

Ada upah tutup mulut.

Bagaimanapun kata pemandu itu lagi, semasa itu dia rela untuk tidak dibayar gaji oleh Nia walaupun hakikatnya ketika itu setiap hari Nia mempunyai penggambaran.

Advertisement
Nia RamadhaniSumber : Instagram Nia Ramadhani  

 

Sedia maklum, Nia dan suaminya, Ardi Bakrie telah ditahan di Balai Polis Metro Jakarta Pusat, Indonesia atas sebab penyalahgunaan dadah dan mereka turut mengakui telah mengambil dadah sejak lima bulan yang lalu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik. 

The post Pemandu Nia Ramadhani Akui Pernah Tak Dibayar Gaji first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.