Ads Top

Main Ad

Peminat Teruja Nora Ariffin Dapat Cincin Sempena Ulang Tahun Kelahirannya

Perkongsian gambar di akaun Instagramnya menunjukkan sebuah hadiah berupakan barangan kemas yang diterima oleh penyanyi, Datuk Nora Ariffin menimbulkan tanda tanya dikalangan netizen.

Advertisement

Tanpa berselindung, Nora yang baru sahaja menyambut ulang tahun kelahirannya ke-48 pada Isnin memberitahu hadiah yang diterima olehnya itu merupakan pemberian dari seorang sahabat yang identitinya tidak didedahkan.

Alhamdulillah… itu hadiah (cincin) daripada seorang sahabat. Hamba Allah.

Jawab Nora secara ringkas ketika ditanya oleh mStar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DATUK NORA ARIFFIN (@itsnoraariffin)

Hanya meletakkan kapsyen syukur atas pemberian hadiah yang diterima olehnya itu, rata-rata netizen mengucapkan tahniah kepada penyanyi tersebut dan bertanya bila tarikh pernikahannya.

Advertisement
Komen IG Nora AriffinSumber : IG Nora Ariffin 

Dalam pada masa yang sama, Nora turut memberitahu walaupun menyambut ulang tahun kelahiran ketika PKP dijalankan, namun sambutannya amat meriah dengan kejutan daripada keluarga dan rakan.

Selamat hari jadi Nora!

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik. 

The post Peminat Teruja Nora Ariffin Dapat Cincin Sempena Ulang Tahun Kelahirannya first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.