Ads Top

Main Ad

Remy Ishak Lindungi Keluarga Mafia, Musuh Cuba Balas Dendam

Setelah sekian lama, penantian peminat bakal berakhir dengan tayangan Keluarga Baha Don Musim Ketiga. Episod akhir musim lalu yang dibiarkan tergantung membuatkan peminat tertanya-tanya apakah kesudahan kisah keluarga mafia ini.

Kemunculan Bobby Bachan (Fikry Ibrahim) yang mula buat kacau dan mengugut mahu menghapuskan Keluarga Baha Don membuatkan Jo Don (Remy Ishak) perlu bertindak pantas. Lebih-lebih lagi, kehilangan isteri Jo, Suzi Faye (Melissa Campbell) juga berkaitan dengan Bobby.

Advertisement

Kenapa Jo Don mula berubah?

Remy Ishak, Mark Adam, Sharifah Aleysha & Susan Lankaster dalam Keluarga Baha Don Musim 3

Satu insiden membabitkan Mama Don (Susan Lankester) membuatkan Jo tidak mampu bersabar lagi. Dia bersiap sedia untuk menyerlahkan dirinya sebagai mafia sebenar kepada musuhnya Bobby.

Bermacam lagi aksi mendebarkan dari tembak-menembak, penculikan, diselangi babak lucu lagi menghiburkan bakal disaksikan untuk musim ketiga Program Komedi Terbaik Asian Academy Creative Awards (AACA) 2019 ini.

Advertisement

Macam mana agaknya Jo memainkan peranan sebagai ketua mafia menggantikan papanya yang telah tiada? Bukan sahaja untuk mempertahankan Migellin Star yang ingin dicuri Bobby, tapi yang lebih penting, nyawa ahli keluarganya yang diancam musuh.

Dalam masa sama, Mat Don (Khir Rahman) yang sebelum ini seorang playboy sudah menemui cinta sejati buatnya. Menyokong keputusan Mat, Mama sibuk membuat persiapan untuk hari bahagia anak sulungnya itu.

Namun, adakah Kesuma (Jihan Muse) benar-benar mencintai Mat? Atau sebenarnya dia ada niat tersembunyi di sebalik taktiknya menawan hati Mat? Adakah rahsia bahawa dia adalah bekas kekasih Jo akan terbongkar sebelum dia menjadi sebahagian dari Keluarga Baha Don?

Susan Lankaster sebagai Mama Don dalam Keluarga Baha Don Musim 3

Ucu Don (Sharifah Aleysha) yang turut terpalit dengan hal keluarganya, masih menjalankan perniagaan ‘Happy Tea’. Perniagaannya itu bagaimanapun tidak disenangi pihak atas universitinya. Apakah akibat yang perlu ditanggung Ucu?

Mula tayangan 29 Julai 2021

Mark Adam dalam siri Keluarga Baha Don Musim 3

Semua ini dan banyak lagi plot yang akan buat penonton tidak senang duduk dan bergelak ketawa dengan komedi bersahaja barisan pelakon Keluarga Baha Don Musim Ketiga. Siri ini akan mula ditayangkan 29 Julai 2021 ini dan mempunyai 10 episod kesemuanya.

Advertisement

Pelakon drama siri Keluarga Baha Don Musim 3

Untuk menonton, muat turun apps Viu di Apps Store atau Play Store. Boleh juga ditonton di https://kbds3.onelink.me/hu4i/f4c7dd6e untuk ikuti siri Keluarga Baha Don Musim Ketiga ini hari ini!

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Remy Ishak Lindungi Keluarga Mafia, Musuh Cuba Balas Dendam first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.