Ads Top

Main Ad

“Saya Bergejala.. Muntah, Cirit-Birit, Hilang Deria Rasa” – PU Abu Kini Positif COVID-19

Diuji sekali lagi, Pencetus Ummah (PU) Abu memaklumkan bahawa dirinya disahkan positif COVID-19 semalam selepas menjalani ujian Tindak Balas Berantai Polimerase (RT-PCR).

BACA: Suhu Tinggi Mendadak, Anak PU Abu Kini Tidak Stabil Kerana Dijangkiti COVID-19

Advertisement

Abu atau nama sebenarnya Mohd Abu Sufyan Mokhtar Rozaidi memberitahu dia baru sahaja dimaklumkan bahawa dirinya positif pada petang Ahad semalam selepas menjalani ujian PCR di sebuah klinik di Gombak.

Setakat ini saya bergejala.. batuk, muntah, badan jadi lesu, cirit-birit, sakit kepala dan baru-baru ini saya hilang deria rasa.

Saya buat swab test sebab saya rasa demam dan sakit kepala.

 

PU Abu InstagramSumber : Instagram PU Abu  

 

Advertisement

Katanya lagi, dia tidak tahu daripada mana puncanya dia dijangkiti wabak itu sedangkan dia hanya tinggal sendirian sahaja di rumah.

 

pu abu curangSumber : Instagram PU Abu  

 

Sedia maklum, sebelum ini bapa PU Abu, Mohd Mokhtar Rozaidi, 58, telah menerima rawatan hingga ditidurkan di wad ICU setelah disahkan dirinya positif COVID-19 tahap lima.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Saya Bergejala.. Muntah, Cirit-Birit, Hilang Deria Rasa” – PU Abu Kini Positif COVID-19 first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.