Ads Top

Main Ad

“Saya Dah Vaksin.. Mana Yang Tahu Tu Tahu Jelah, Saja Tak Letak Gambar” – Siti Nurhaliza

Baru-baru ini, penyanyi hebat negara iaitu Datuk Siti Nurhaliza memberitahu bahawa dirinya telah mendapatkan vaksin melalui Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan.

BACA: Sanggup Keluar Duit Poket, Ifa Raziah Tetap Nak Vaksin Pfizer

Advertisement

Menurut Siti, sebab dia tidak berkongsikan dirinya telah divaksin adalah kerana untuk menjaga sensitiviti orang ramai berkenaan dengan hal tersebut.

Saya dah vaksin, saja je tak letak sebab kadang-kadang kalau kita letak orang cakap, tak letak pun orang cakap kan. Jadi biar sajalah kita tahu dan kita sendiri tahu.

Mana yang tahu tu, tahu je lah. Kalau nak gambar nanti saya post lah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Tambahnya lagi di dalam live Instagramnya itu, jika perlu untuk dirinya berkongsikan hal tersebut, dia akan memuatnaik di dalam media sosialnya itu kelak.

Advertisement
siti nurhaliza dan keluargaSumber : Instagram Siti Nurhaliza  

 

Dalam pada masa yang sama, penyanyi kesayangan negara itu turut merayu agar orang ramai untuk mengambil vaksin buat diri sendiri dan keluarga bagi mencegah penularan wabak ini berleluasa.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Saya Dah Vaksin.. Mana Yang Tahu Tu Tahu Jelah, Saja Tak Letak Gambar” – Siti Nurhaliza first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.