Ads Top

Main Ad

“Saya Gembira Untuk Papa, Selamat Jalankan Tugas Dengan Baik..” – Dafi

Penyanyi dan pelakon Dafi turut rasa gembira dan syukur apabila bapanya iaitu Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob dilantik sebagai Timbalan Perdana Menteri yang berkuat kuasa serta-merta hari ini.

BACA: Nafi Ada Hak Istimewa, Dafi Akui Hanya Rakyat Biasa

Advertisement

Dafi atau nama sebenarnya Gadaffi Ismail Sabri ketika ditemubual oleh Astro Gempak berkata sebagai seorang anak, dia berasa amat gembira dengan kejayaan yang dicapai oleh bapanya itu.

Alhamdulillah syukur. Saya gembira sangat dengan usaha dan kerja keras papa yang saya tengok sendiri depan mata sepanjang membesar sehingga lah ke sekarang yang membuah hasil.

Saya sebagai anak akan sentiasa sokong apa jua papa lakukan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dafi Ismail Sabri (@dafiismailsabri)

Tambahnya lagi, dia turut mendoakan agar bapanya sentiasa berjaya dalam apa jua yang dilakukan olehnya dan sihat sepanjang menjalankan tugas.

Semoga papa terus sihat, selamat menjalankan tugas dengan baik.

DafiSumber : Instagram Dafi  

 

Sedia maklum, Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin mengumumkan beberapa pelantikan baru semalam dan melalui kenyataan rasmi yang telah dikeluarkan, Datuk Seri Ismail Sabri telah dilantik sebagai Timbalan Perdana Menteri.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik. 

The post “Saya Gembira Untuk Papa, Selamat Jalankan Tugas Dengan Baik..” – Dafi first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.