Ads Top

Main Ad

“Saya Memang ‘Straight’, Dah Banyak Kali Putus Cinta..” – Fify Azmi

Sering melakonkan watak lasak dan tomboi, pelakon Fify Azmi sering kali terpalit dengan kontroversi dimana netizen mengatakan dirinya mempunyai nafsu songsang.

BACA: Sering Terima Mesej Peribadi Dari Golongan Sejenis, Fify Azmi Bertegas Minat Lelaki

Advertisement

Fify atau nama sebenarnya, Nur Afiqah Mohammad Azmi berkata dia menyedari dengan dakwaan tersebut namun dia tidak menyalahkan sepenuhnya kepada peminat-peminatnya.

Saya tahu ramai yang cakap macam itu tapi sebenarnya saya memang seorang yang straight. Saya memang tak salahkan mereka pun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by fifyazmi (@fifyazmi)

Fify turut berkata bahawa segala cerita tentang dirinya, mahupun baik atau buruk dia akan terus bercerita kepada ibunya dan ibunya akan menyokong dirinya serta tahu keperibadian anaknya itu.

 Semua cerita baik atau buruk saya cepat-cepat inform mama. Mama sentiasa bagi sokongan dan tahu anak dia ini macam mana orangnya.

Fify AzmiSumber : Instagram Fify Azmi  

 

Tambahnya lagi, sebelum ini sudah beberapa kali dia gagal dalam percintaan dan sekarang ini dia hanya mahu fokus untuk kerjayanya serta membanggakan ibunya sahaja.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

 

The post “Saya Memang ‘Straight’, Dah Banyak Kali Putus Cinta..” – Fify Azmi first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.