Ads Top

Main Ad

Syafie Naswip Kesal Ada Individu Tamak Minta Bantuan Berulang Kali

Pelakon Syafie Naswip ungkap rasa kecewa ada sesetengah pihak mengambil kesempatan atas bantuan wang tunai yang dihulurkan dengan cubaan untuk mengambil beberapa kali.

BACA: Nekad Jual Trofi FFM25, Syafie Naswip Bantu Golongan Memerlukan

Advertisement

Menurut Syafie atau nama sebenarnya Mohd Syafie Naswip, 29, tindakan yang dilakukan oleh individu tersebut seolah-oleh menafikan hal orang lain yang lebih memerlukan bantuan tersebut.

Individu itu menghubungi saya melalui WhatsApp dan kemudian berikan nombor akaun bank sama seperti yang pernah saya bantu sebelum ini.

Pada saya benda ni normal, memang akan ada orang yang akan cuba cari peluang untuk mengambil kesempatan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Syafie Naswip (@syafienaswip)

Pelakon filem Songlap itu turut berkata dia akan lebih berhati-hati ketika memberi bantuan agar tidak terpedaya dengan individu-individu yang tamak seperti itu.

Advertisement
Syafie NaswipSumber : Instagram Syafie Naswip  

 

Sedia maklum, Syafie kini menjalankan misi bantuan kepada golongan terjejas sejak minggu lalu bersama Team Childhood Actor dan kini telah berjaya menghulurkan bantuan kepada 109 individu serta keluarga terjejas.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Syafie Naswip Kesal Ada Individu Tamak Minta Bantuan Berulang Kali first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.