Ads Top

Main Ad

(TAHNIAH) Yatt Hamzah Selamat Lahirkan Cahaya Mata Lelaki

(TAHNIAH) Pada tanggal 3 Julai yang lalu, Sabtu, pelakon Yatt Hamzah telah selamat melahirkan cahaya matanya yang keenam berjantina lelaki pada pukul 11:16 malam.

BACA: (TAHNIAH) Yatt Hamzah Kini Hamil Anak Keenam Pada Usia 40 Tahun

Advertisement

Menurut pelakon tersebut, pada mulanya dia dijadualkan untuk melalukan pembedahan (caesarean), namun Yatt bersyukur pada saat-saat akhir dia dapat bersalin secara normal.

Hampir-hampir masuk ke OT untuk dibedah (caesarean), dengan kuasa YANG MAHA BESAR, pada saat-saat akhir, dapat juga melahirkan secara normal.

Melalui perkongsian gembira di halaman akaun InstagramnyaYatt turut mengatakan dia akan berkongsi perjalanan dirinya melahirkan satu-satunya cahaya mata lelaki itu untuk peminat yang sentiasa mendoakan kesejahteraan buat anaknya dan dia.

Yatt HamzahSumber : Instagram Yatt Hamzah  

 

Meninjau di ruangan komen hantaran gambar tersebut, terlihat rakan selebriti dan juga peminat mengucapkan tahniah buat Yatt dan menginfakkan rasa syukur kerana bayi tersebut telah selamat dilahirkan dengan lancar.

The post (TAHNIAH) Yatt Hamzah Selamat Lahirkan Cahaya Mata Lelaki first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.