Ads Top

Main Ad

“Tak Padan Gemuk..” – Shuk Sahar Minta Individu Biadab Bersemuka

Selepas pendedahan mengenai wanita yang kembali mengganggu rumah tangga Shuk Sahar dan Rossalenna Nastassyiah, ada sesetengah netizen yang mula melemparkan kata-kata tidak baik pada lelaki itu.

BACA: “Kalau Mahu Bermadu..” – Isteri Shuk Sahar Dedah Kembali Diganggu ‘Farah’?

Advertisement

Bahkan segelintir individu tidak segan untuk meninggalkan komen berbaur ‘body shaming’ seperti gemuk dan membosankan.

“Boring (bosan) lah kau ni, tak padan gemuk.”

rossalennah dan shuk

Disebabkan oleh kata-kata yang tidak sensitif dan agak melampau berkenaan, Shuk meminta agar netizen tersebut bersemuka dengannya.

“Bang macam panjang kau nak ceramah sini, DM (mesej) aku nombor kau kita jumpa.”

Daripada ruangan komen entri tersebut, kebanyakan pengikut meminta Shuk supaya bersabar dan tidak mengendahkan komen negatif tersebut.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Tak Padan Gemuk..” – Shuk Sahar Minta Individu Biadab Bersemuka first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.




Powered by Blogger.