Ads Top

Main Ad

“Tak Payah Buat Sesi Pendedahan Dekat Media Sosial Macam Ni” – Sharnaaz Ahmad

Ketua Pegawai Eksekutif Cinta Gaza Malaysia, Muhammad Nadir Al-Nuri Kamaruzzaman menerusi platform Telegram memberi penjelasan mengenai isu kontroversi melibatkan pasukan Ustaz Ebit Lew ke Gaza baru-baru ini. Nadir Al-Nuri berkata, beliau tidak pernah menyimpan sebarang perasaan dengki terhadap ikon terkenal negara itu.

BACA: Simpan Rahsia Besar Tentang Misi Gaza, Ini Kronologi Luahan Perasaan Caprice Buat Ustaz Ebit Lew

Advertisement

Pelakon, Sharnaaz Ahmad di Instagram turut memberi respon terhadap isu yang sedang hangat diperkatakan ini. Sharnaaz berpendapat, isu ini seharusnya dibincang dengan baik tanpa melibatkan sebarang pendedahan di media sosial.

sharnaaz ahmad

Katanya, pertelingkahan yang berlaku hanya memburukkan nama negara. Sesiapa yang salah atau benar tidak perlu menjadi bahan tontonan umum.

Menurut pelakon ini, dia juga pada suatu ketika dahulu turut berperangai emosi seperti Caprice. Namun, dia menjadikan masa muda itu sebagai pengalaman untuk menjadi lebih matang.

Advertisement

sharnaaz ahmad sound caprice

sharnaaz ahmad sound caprice

Malah, pelakon Isteri Misteri ini menyeru Tuan Nadir, Ustaz Ebit Lew dan Caprice untuk duduk berbincang mengenai permasalahan yang timbul.

Dia secara peribadi tidak mahu mengetahui siapa yang bersalah. Sebaliknya menyedari ketiga-tiga nama itu membawa imej negara dan agama.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Tak Payah Buat Sesi Pendedahan Dekat Media Sosial Macam Ni” – Sharnaaz Ahmad first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.