Ads Top

Main Ad

Tak Perlu Kibar Bendera, Noorkhiriah Urus Jenazah Secara Percuma, Hanya Hubungi Dirinya

Tampil menghulurkan bantuan namun bukan dari segi makanan dan keperluan asas, pelakon Noorkhiriah meminta agar mereka yang tidak berkemampuan untuk menguruskan jenazah waris yang meninggal dunia untuk menghubunginya dengan kadar segera.

BACA: “Mengigil Akak..” Anak Sulung Noorkhiriah Hilang, Dijumpai Di Taman Tun Dr. Ismail

Advertisement

Ujar pelakon genit itu, di kala semua insan sedang terkesan dengan pandemik kini, dia bersedia untuk memberi bantuan pengurusan jenazah secara percuma.

Jelasnya lagi, antara yang disediakan adalah dari segi urusan memandikan jenazah, kafan, solat sehinggalah urusan pengebumian di tanah perkuburan.

“Tak perlu kibat bendera, tolong simpan nombor kontak untuk dihubungi sahaja, tiada bayaran.” tulis Noorkhiriah dalam sebuah hantaran di Instagramnya untuk pengetahun netizen.

Difahamkan juga, bantuan tersebut merupakan inisiatif daripada hasil sumbangan orang ramai yang turut menghulurkan bantuan modal dalam menjayakan aktiviti tersebut.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Tak Perlu Kibar Bendera, Noorkhiriah Urus Jenazah Secara Percuma, Hanya Hubungi Dirinya first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.