Ads Top

Main Ad

Trofi FFM25 Berjaya Dijual Dengan Harga RM10k, Syafie Naswip Syukur Dapat Bantu Lebih Ramai Insan

Pelakon berbakat, Syafie Naswip dilaporkan telah berjaya menjual trofi kemenangan yang diperolehnya ketika Festival Filem Malaysia ke-25 (FFM25) kepada seorang pemuda yang dikenali sebagai Abam Peah dengan nilai RM10,000.

BACA: Nekad Jual Trofi FFM25, Syafie Naswip Bantu Golongan Memerlukan

Advertisement

Jelas Syafie, dia berharap agar usaha kecilnya itu dapat membantu lebih ramai orang-orang yang terjejas ketika berdepan dengan pandemik COVID-19 kini.

Perkara tersebut turut dikongsikan pelakon filem Mukhsin ini menerusi sebuah hantaran di Instagram untuk tatapan peminat dan juga pengikut media sosialnya.

“Alhamdullilah syukur terima kasih kepada @abampeahofficial kerana membeli trofi FFM25. Semoga dengan ini saya dapat membantu orang-orang yang memerlukan di luar sana dan semoga dengan hati yang mulia @abampeahofficial ni, Allah kurniakan rezeki melimpah ruah, umur yang panjang dan dipermudahkan urusan dunia dan akhirat.”

Syafie dalam pada itu turut memuat naik foto pemuda tersebut yang memegang trofi FFM25 yang dibelinya itu.

Menjengah ruangan komen, ramai peminat dan juga rakan artis tampil memberikan pujian kepada kedua-dua figura ini kerana berusaha untuk meringankan beban mereka yang memerlukan di luar sana.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Trofi FFM25 Berjaya Dijual Dengan Harga RM10k, Syafie Naswip Syukur Dapat Bantu Lebih Ramai Insan first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.