Ads Top

Main Ad

“Tunggu Rakyat Mengamuk Ke? Kes Selangor Dah Naik 4000 Lebih!” – Janna Nick

Pelakon terkenal, Janna Nick ungkap rasa marah beringkutan melihat pada kes positif COVID-19 harian sudah mencecah lebih 8000 kes pada 8 Julai, semalam.

BACA: “Kalau Company Tu Bapak Kita Punya Boleh La Self-Lockdown..” Janna Nick Risau Kes COVID-19 Semakin Meningkat

Advertisement

Menerusi perkongsiannya di laman media sosial Instagram, dia memuatnaik paparan grafik yang menunjukkan kes COVID-19 harian pada 8 Julai mencacat sebanyak 8,868 kes.

Memang sengaja tunggu rakyat mengamuk ke? Rakyat Malaysia pula yang memang sejenis penyabar. Selagi kita duk #rakyattolongrakyat lagi naik lemaklah yang dekat atas nuh. Buat kerja betul-betul boleh tak?

PKP lah, PKPD lah, MCO, CMCO, RMCO! Kes Selangor dah naik 4000 lebih! PKPD apanya? Kereta penuh kat jalan. Tak payah update daily cases dah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Dalam hantaran Instagram Stories seterunya, Janna turut bersimpati dengan generasi baharu yang terpaksa berhadapan dengan pandemik ini dan tidak dapat pendidikan yang sempurna seperti belajar di sekolah.

Advertisement
janna nickSumber : Instagram Stories Janna Nick  

 

Tambahnya lagi, rakyat tidak akan marah jika PKP dilaksanakan dan kes positif COVID-19 di negara ini menurun, namun apa yang sedang berlaku sekarang ini sebaliknya pula.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Tunggu Rakyat Mengamuk Ke? Kes Selangor Dah Naik 4000 Lebih!” – Janna Nick first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.