Ads Top

Main Ad

(VIDEO) Erra Fazira Bangga Anak Dah Pandai Tanak Nasi, Sekali Bila Buka Periuk..

Berpewatakan selamba dan lemah lembut, Erra Fazira merupakan salah seorang artis tempatan yang mempunyai ramai pengikut di Instagram. Selain berkongsi perkembangan kerjaya seni dan perniagaannya, Erra juga gemar memuat naik  video mengusik anak tunggalnya, Engku Aleesya.

BACA: Erra Fazira Ikut Sunnah Rasulullah S.A.W Dalam Mendidik Anak

Advertisement

Baru-baru ini, Erra menyahut cabaran ‘prank’ anak menceritakan rutin harian di rumah. Aleesya yang tidak tahan dengan ‘penipuan’ ibu terpaksa membocorkan rahsia kepada umum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erra Fazira (@errafazira)

Terbaru, pelakon Gerak Khas ini berkata Aleesya dengan bangganya memaklumkan dia sudah pandai masak nasi pada usia 12 tahun. Berikutan itu, Erra menyerahkan tugasan menanak nasi kepada anak sementara dia memasak lauk pauk ringkas. Namun, apabila membuka periuk, Erra mendapati beras masih dalam keadaan kering.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erra Fazira (@errafazira)

Moment ni akan ku kenang sampai bila-bila. Kisahnya dia dok bangga dia dah pandai masak nasik. Mom nya pun dengan penuh rasa bangga masak simple lauk dan dia ditugaskan masak nasik. Sekaliiiii bila time nak makan.. bukak-bukak periuk.. dia lupa masuk air daaa .. takkan nak makan beras kering!! Nasib baik ada standby nasi lemak.

Alahaiii anakkk.. its ok sayang.. don’t give up!! Nanti cuba lagi k.

Berasa malu dengan kejadian tersebut, Engku Aleesya melarang ibu memuat naik video di Instagram. Namun Erra menjelaskan itu adalah momen paling manis yang akan dikenangi sampai bila-bila.

The post (VIDEO) Erra Fazira Bangga Anak Dah Pandai Tanak Nasi, Sekali Bila Buka Periuk.. first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.