Ads Top

Main Ad

3 Kenderaan Polis Masuk Kediaman Ebit Lew Selepas Beri Keterangan

Petang tadi terjawab sudah siapa pendakwah bebas yang dipanggil ke balai polis Bukit Aman bagi membantu siasatan kes gangguan seksual. Ustaz Ebit Lew turut bertemu media dan menjelaskan beberapa perkara selepas selesai beri keterangan.

Advertisement

Bagaimanapun, sebaik sahaja selesai memberikan keterangan, sebanyak 3 kenderaan polis dilihat memasuki kawasan kediaman Ebit.

Gambar kenderaan polis ini diambil pada jam 4.15 petang tadi dan kenderaan dengan logo badan kebajikan Ebit turut dilihat memasuki kediaman terbabit.

ebit lew

Nampaknya siasatan sedang giat dilakukan pihak polis. Rombongan tiga buah kenderaan polis ini kemudian dilihat keluar dari kawasan rumah Ebit sejam kemudian, 5.13 petang.

Ebit yang berjumpa media petang tadi hanya memaklumkan dia dipanggil polis untuk menjadi saksi bagi melancarkan proses siasatan. Sedar dengan tuduhan dan fitnah yang dilemparkan ke atas dirinya pada waktu ini, Ebit hanya memaafkan sesiapa saja yang terlibat.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post 3 Kenderaan Polis Masuk Kediaman Ebit Lew Selepas Beri Keterangan first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.