Ads Top

Main Ad

Aliff Syukri Calon Diri Nak Jadi Perdana Menteri

Semalam, digemparkan mengenai Tan Sri Muhyiddin Yassin meletakkan jawatan sebagai seorang Perdana Menteri, namun beliau akan menjadi caretaker Perdana Menteri sehingga Perdana Menteri baharu dilantik.

Advertisement

Tidak mendiamkan diri, penyanyi dan usahawan Datuk Seri Aliff Syukri berhasrat untuk memohon jawatan sebagai Perdana Menteri ke-9 Malaysia dan hal tersebut dinyatakan menerusi akaun Instagramnya dengan memuat naik foto borong permohonan jawatan.

Menerusi entri tersebut, Aliff turut berkata jika ada rezeki, tidak kemana serta dia juga meminta agar orang ramai untuk mendoakan supaya segalanya dipermudahkan.

Advertisement

Hantaran tersebut telah mendapat pelbagai reaksi dari semua pihak termasuklah bondanya sendiri yang turut meninggalkan komen di ruangan komen.

Ha ha ha bongoklah Kau cari pasal kena kecam. Mak orang pertama akan memberontak.

Aliff Syukri bersama anak-anaknya

Dalam pada masa yang sama, ada juga sesetengah netizen yang menganggap penyanyi Lala Raya ini tidak serius memandangkan nombor kad pengenalan yang diisinya itu milik seorang wanita dengan berakhiran nombor genap.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Aliff Syukri Calon Diri Nak Jadi Perdana Menteri first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.