Ads Top

Main Ad

Bakal Adakan Sidang Media, Tauke Jambu Akui Rimas Dihubungi Banyak Media

Pelawak Tauke Jambu mengakui berasa rimas apabila mula menjadi buah mulut dalam kalangan netizen dan dihubungi banyak media berikutan namanya menjadi ‘suspek utama’ kes pemerdagangan manusia yang melibatkan seorang pelawak terkenal.

Advertisement

Tauke atau nama sebenarnya Zamratul Amri Zakari,45, dia berasa pelik dengan tindakan mengumpat dan memfitnah seolah-olah telah menjadi perkara normal dan mulia dalam masyarakat hari ini.

Tauke JambuSumber : Harian Metro  

Salam sahabat beriman, kita seronok bermain dengan jari. Kira seronok mengaibkan orang lain, memfitnah, mengumpat dan mencemarkan maruah orang lain sesuka hati. Adakah kita rasa begitu mulia?

Dalam pada itu, Tauke turut dihubungi sebuah media berkenaan luahannya itu namun enggan mengulas lanjut serta memaklumkan akan mengadakan sebuah sidang media tidak lama lagi.

IG story tauke jambuSumber : Instagram Tauke Jambu  

Terdahulu, Tauke tampil menafikan dia adalah selebriti bergelar pelawak yang ditahan polis berhubung kes pemerdagangan orang di sebuah hotel di Kuala Pilah, pada Ahad lalu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Bakal Adakan Sidang Media, Tauke Jambu Akui Rimas Dihubungi Banyak Media first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.