Ads Top

Main Ad

“Berkat Doanya, Ramai Datang Beli” – Azlee Senario Syukur Ebit Lew Lawat Kedai

Baru-baru ini, tular di media sosial beberapa keping foto menunjukkan pelawak Azlee Senario berniaga buah-buahan di tepi jalan yang terletak di Bandar Saujana Utama, Sungai Buloh. Pendakwah bebas, Ustaz Ebit Lew dikatakan ada datang melawat kedai buahnya pada Sabtu lalu.

Advertisement

Menurut laporan mStar, Ustaz Ebit Lew juga sempat membeli buah-buahan yang dijualnya serta memberi sedikit wang sumbangan.

Ebit Lew
Pendakwah bebas itu juga ada memberikan kata-kata semangat buat Azlee untuk terus mencari rezeki dalam keadaan pandemik ketika ini. Menurut Azlee ketika dihubungi pihak mStar, kedatangan Ebit Lew ke gerainya adalah satu kejutan besar.

Ebit Lew juga ada membeli buah-buahan serta ada memberi sedikit sumbangan. Saya sangat bersyukur dan berkat doanya, ramai orang datang membeli, Alhamdulillah..

Bukan setakat berniaga buah-buahan, Azlee juga dikatakan turut berniaga hasil laut seperti ikan, ketam, udang, lala dan sebagai di pasar malam sejak Jun lalu.

Apapun, semoga urusan kita semua dipermudahkan ketika pandemik ini. Diharapkan juga agar semua tidak melanggar SOP yang telah ditetapkan kerajaan supaya dapat mengurangkan penularan wabak yang melanda.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menari

The post “Berkat Doanya, Ramai Datang Beli” – Azlee Senario Syukur Ebit Lew Lawat Kedai first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.