Ads Top

Main Ad

Caprice Ramal Menteri Ganti Muhyiddin, Pilih Hishammuddin Hussein Jadi PM

Penyanyi rap, Caprice menerusi Instagram miliknya ada menyatakan sokongan kepada Menteri Kanan Luar Negeri Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein untuk menjadi Perdana Menteri Malaysia ke-9 bagi menggantikan Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Perkara itu disuarakan Caprice di Instagram Storynya, semalam.

Advertisement

CapriceSumber : Instagram Caprice  

Malah, pemilik nama Ariz Ramli,33, ini juga turut memilih Anwar Ibrahim sebagai ahli politik yang layak diangkat bagi menggalas tanggungjawab untuk memimpin negara.

Ramai tanya Caprice kenapa pilih Datuk Seri Hishammuddin. Guys, ini adalah apa yang kita pilih. Ini hanyalah berdasarkan ramalan saya. Berdasarkan agenda dunia, yang paling sesuai adalah DS Hishammuddin atau Anwar Ibrahim. Kalau kita kaji siapa yang dia baru-baru jumpa, siapa belakang dia, apa dia buat baru-baru ini, dan kalau kita lihat akaun media sosial DS Hishammuddin, sudah cukup cantik sebagai akaun media sosial seorang Perdana Menteri.

Katanya lagi, nama-nama seperti Ku Li juga layak diangkat sebagai Perdana Menteri seterusnya.

View this post on Instagram

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Terdahulu, media melaporkan Ahli Majlis Pimpinan Bersatu, Datuk Seri Redzuan Yusof telah mengesahkan Muhyiddin akan meletakkan jawatan pada hari ini kepada Yang di-pertuan Agong bertempat di Istana Negara.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Caprice Ramal Menteri Ganti Muhyiddin, Pilih Hishammuddin Hussein Jadi PM first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.