Ads Top

Main Ad

Cari Keredaan Allah SWT, Oktovia Manrose Kongsi Sudah Berhijab Sejak Aidilfitri

Walaupun kerap berkongsi mengenai pendapatnya tentang sesuatu perkara namun ada juga perkara yang tidak dihebahkan oleh Oktovia Manrose kepada umum.

Advertisement

Tanpa bercerita banyak, pelakon wanita itu sudah pun berhijab sejak Aidilfitri lalu. Namun, dia lebih senang menyimpan cerita itu daripada pengetahuan ramai.

Saya lakukannya kerana Allah SWT. Ya, saya mengesahkan sudah bertudung. Cukuplah komen ringkas, selebihnya saya harap terus istiqamah dalam perjalanan kehidupan baharu ini.

Apabila ditanya mengenai dunia lakonan, wanita itu menyatakan bahawa segala tuntutan yang dijanjikan sebelum ini sudah pun selesai sebelum dia mulakan lembaran hidup yang baru ini.

oktovia manrose berhijab

Dalam pada itu, Oktovia menjelaskan bahawa dia mahu memberikan sepenuh perhatian dalam usaha untuk mendekatkan diri dengan Allah SWT.

Saya ingin fokus dalam beribadah dan mencari keredaan Allah. Saya mahu memberi tumpuan memperbetulkan diri sendiri. Soal kehidupan dunia akan datang kemudian hari.

Mahu menjadi ‘Oktovia yang baru’, dia turut akan mempertimbangkan tawaran watak bagi menyesuaikan dengan imej terbarunya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Cari Keredaan Allah SWT, Oktovia Manrose Kongsi Sudah Berhijab Sejak Aidilfitri first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.