Ads Top

Main Ad

“Dua Tahun Berpisah, Penjaga Positif COVID-19” -Vicha Saywho Risau Anak-Anak Di Indonesia

Pelawak daripada kumpulan Saywho, Vicha akui dirinya bertambah rungsing memikirkan keadaan anak-anaknya yang berada di Indonesia sehingga jatuh sakit.

Advertisement

Vicha yang sebelum ini dirawat di Hospital Pakar Ampang Puteri sejak Isnin lalu berkata, dia berasa risau mengenangkan ketiga-tiga anaknya yang berada di tanah air seberang tambahan penjaga mereka telah dijangkiti COVID-19.

Meskipun terpaksa akur meninggalkan cahaya matanya iaitu Aurael Angelina Kheyza, Listya Arum Tresnasih dan Michelle Averina Chalista kerana ingin mencari rezeki di Malaysia, dia sangat rindukan mereka di sana.

Dua tahun saya tak dapat jumpa anak-anak di Indonesia..bulan lalu pula, saya dapat tahu keluarga yang menjada mereka telah dijangkiti COVID-19. Alhamdulillah anak-anak tak kena. Setiap hari memikirkan keadaan mereka. Kali terakhir saya balik jumpa anak-anak pada Mac 2019 sebelum Malaysia laksanakan PKP.

Vicha dalam pada itu turut memaklumkan bahawa dia sentiasa menghubungi ketiga-tiga anaknya itu melalui panggilan telefon dan video.

Advertisement

Terdahulu, pelawak wanita itu ada berkongsikan keadaan terkini di mana dia telah diserang penyakit gastrik dan sudah dibenarkan pulang ke rumah, semalam.

Selain gastrik, Vicha memaklumkan bahawa dia turut mengalami masalah kekurangan darah merah dan kini hanya perlu bergantung pada ubat-ubatan.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Dua Tahun Berpisah, Penjaga Positif COVID-19” -Vicha Saywho Risau Anak-Anak Di Indonesia first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.