Ads Top

Main Ad

Fazura Mohon Maaf Promosi Tudung Guna Lagu Tanpa Izin

Gara-gara dikecam orang ramai kerana menggunakan karya dan hak cipta orang lain tanpa kebenaran bagi mempromosi tudung keluarannya, pelakon dan penyanyi Nur Fazura tampil memohon maaf kepada kumpula rock tanah air, Deepset.

Advertisement

Permohonan maaf secara terbuka telah dibuat olehnya bersama pasukannya selepas kumpulan rock itu memuat naik sebuah ciapan di Twitter menyuarakan rasa tidak berpuas hati dengan tindakan pelakon tersebut.

Kami menghargai anda menghubungi kami dan video telah dipadam dalam semua platform media sosial kami.

Fazura IG Story

Menjengah di ruangan komen, rata-rata pengguna media sosial tersebut mengecam isteri kepada pelakon, Fattah Amin itu atas tindakan yang seharusnya tidak berlaku selain menyifatkan Fazura sebagai pencuri karya seseorang.

Beberapa minit selepas memuat naik permohonan maaf, kumpulan rock Deepset turut memuat naik sebuah status dimana mereka mengucapkan terima kasih atas kerjasama yang diberi oleh usahawan tersebut.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Fazura Mohon Maaf Promosi Tudung Guna Lagu Tanpa Izin first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.