Ads Top

Main Ad

Gugur Mei Lalu, Aurel Hermansyah Hamil Sekali Lagi

Selepas tiga bulan Youtuber sensasi, Atta Halilintar mengunci mulut dari memberitahu orang ramai tentang khabar gembira dimana isterinya iaitu Aurel Hermansyah hamil lagi, dia telah mengesahkan kini isterinya sudah melepasi trimester pertama.

Advertisement

Menurut Atta, dia cuma mengharapkan agar orang ramai mendoakan agar kehamilan isterinya kali ini diberi kelancaran memandangkan sebelum ini timbul banyak spekulasi.

Anakku, Alhamdulillah. Allahuakbar. Sihat, kuat ya anakku. Papa dan mama akan jaga kamu sekuat kami.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Atta Halilintar (@attahalilintar)

Khabar berita yang dimuat naik di media sosial, Instagramnya itu meraih banyak ucapan tahniah dari rakan serta pengikut yang tidak ketinggalan berharap supaya keadaan isteri dan anaknya sentiasa sihat.

Advertisement

Atta Halilintar dan Aurel Hermansyah

Terdahulu, Aurel yang juga merupakan anak kepada Krisdayanti dan Anang Hermansyah itu telah mengalami keguguran selepas mengalami pendarahan teruk.

Tahniah buat Atta dan Aurel!

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Gugur Mei Lalu, Aurel Hermansyah Hamil Sekali Lagi first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.