Ads Top

Main Ad

Hael Husaini Kurang Aktif Di Media Sosial Untuk Terus Kekal Tenang

Penyanyi dan juga komposer terkenal, Hael Husaini berkata dia mengambil keputusan untuk kurang aktif di media sosial kerana ingin menghilangkan tekanan dan kekal tenang.

Advertisement

Ujarnya lagi, jika hatinya tidak tenteram, langkah terbaik adalah menjauhkan diri daripada media sosial.

View this post on Instagram

A post shared by HH (@haelhusaini)

Mengakui agak ‘senyap’ sejak kebelakangan ini, Hael berkata dia kini masih aktif namun hanya bekerja di belakang tabir sahaja.

Memang saya seakan senyap kebelakangan ini, disebabkan kurang aktif di media sosial untuk hilangkan tekanan. Apabila jiwa rasa tak tenteram, mengelak dari media sosial adalah tindakan yang baik dan berkesan.

Dia yang masih bujang dan memiliki tiga orang anak angkat ini juga menjelaskan bahawa dia enggan terlalu berkongsi mengenai kehidupan peribadi terutamanya perihal anak-anaknya itu di media sosial.

Hael dalam pada itu berkata bahawa ingin fokus menjadi seorang bapa yang terbaik tambahan negara kini sedang hebat dilanda pandemik COVID-19.

View this post on Instagram

A post shared by HH (@haelhusaini)

Advertisement

Terdahulu, Hael ada berkongsi foto hari raya bersama Nur Helena serta bayi kembar lelaki yang dipeliharanya iaitu Healmy dan Healman di Instagram.

Namun, dia bertindak memadam foto tersebut dan hanya berkongsi gambar fotonya serta kerja-kerja seni yang dilakukan selama ini.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Hael Husaini Kurang Aktif Di Media Sosial Untuk Terus Kekal Tenang first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.