Ads Top

Main Ad

Hanya Lima Bulan Bergelar DJ Radio, Riena Diana Syukur Masih Ada Rezeki Di Hot FM

Meskipun masih baru memegang jawatan penyampai radio di Hot FM, pelakon Riena Diana menarik nafas lega apabila dia masih lagi diberikan peluang untuk meneruskan karier di stesen berkenaan.

Advertisement

Dia yang pada mulanya skeptikal dan merasakan pengalaman lima bulan sebagai DJ itu sebagai salah satu alasan kukuh untuk namanya digugurkan, Riena walau bagaimanapun bersyukur apabila rezeki masih lagi berpihak padanya

View this post on Instagram

A post shared by Riena Diana (@rienadiana_)

Sebelum mereka umumkan tu saya macam gelabah juga, tak tahu pergi mana dan mungkin kontrak saya akan dibatalkan. Ya Allah saya ni dah baru dan pengalaman pun tak ada. Terfikir juga kenapa mereka perlu kekalkan saya. Tapi Alhamdullilah akhirnya mereka nak terus kekalkan saya.

Terdahulu, pihak pengurusan radio Media Prima ada melakukan rombakan secara besar-besaran termasuklah penamatan kontrak beberapa penyampai senior dan sedia ada.

View this post on Instagram

A post shared by Riena Diana (@rienadiana_)

Advertisement

Antara nama-nama yang meninggalkan stesen radio tersebut adalah Deen, Fizie dan Mark Adam.

Untuk rekod, Riena memulakan kerjayanya sebagai penyampai radio Hot FM pada awal Februari yang lalu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Hanya Lima Bulan Bergelar DJ Radio, Riena Diana Syukur Masih Ada Rezeki Di Hot FM first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.