Ads Top

Main Ad

HTCM Nafi Gambar Bayi Tular Anak Shuib Sepahtu Dan Arwah Siti Sarah

Wajah gambar bayi tular baru-baru ini bukan anak keempat pasangan Shuib Sepahtu dan Allahyarham Siti Sarah Raissuddin iaitu Ayash Affan seperti yang disebarkan di media sosial itu.

Advertisement

Perkara itu telah dinyatakan oleh pihak Hospital Cancelor Tuanku Mukhriz (HTCM) UKM menerusi kenyataan rasmi yang dikeluarkan semalam.

Dengan ini memaklumkan bayi tersebut bukan anak Allahyarham dan menafikan sumber gambar tersebut diperoleh daripada kakitangan HTCM seperti didakwa.

Dalam pada masa yang, pengurus arwah, Nana Mohamad Rom turut menafikan gambar tersebut dan memohon kepada orang ramai agar berhenti kongsi gambar tersebut di platform media sosial.

Advertisement

Anak pasangan Shuib dan arwah Siti Sarah

Sedia maklum, sebelum ini tular sebuah gambar bayi didakwa merupakan bayi yang dilahirkan oleh Allahyarham Sarah pada Jumaat lalu sebelum menghembuskan nafasnya yang terakhir.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post HTCM Nafi Gambar Bayi Tular Anak Shuib Sepahtu Dan Arwah Siti Sarah first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.