Ads Top

Main Ad

“Jangan Lembukan Orang..” – PU Syed Mohon Polis ‘Ziarah’ Suhaimi Saad

Pendakwah bebas terkenal, Pencetus Ummah (PU) Syed mohon kepada pihak berkuasa untuk menziarahi bekas penyanyi nasyid iaitu Suhaimi Saad yang menggelar individu menerima vaksin sebagai ‘lembu’.

Advertisement

Menerusi laman Instagram PU Syed, beliau telah memuat naik sebuah tangkap layar artikel mengenai Suhaimi memberi pandangannya tentang 779 guru di Johor yang menolak dari menerima vaksin.

Jauh sangat dah ni.. jika kurang sihat, sila dapatkan segera rawatan.

Advertisement

Dalam pada itu, PU Syed turut menasihati penyanyi itu agar mendapatkan rawatan seandainnya mempunyai masalah kesihatan dan turut meminta agar Suhaimi tidak menghasut orang ramai untuk menolak dari terima vaksin.

Sekadar info, Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Ibrahim akan menghadap Pengarah Pendidikan Johor dan 779 guru yang telah menolak vaksin pada Jumaat ini.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Jangan Lembukan Orang..” – PU Syed Mohon Polis ‘Ziarah’ Suhaimi Saad first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.