Ads Top

Main Ad

Jinggo Tegur Henti Cerita Tentang Arwah, Takut Keaiban Akan Bermula

Menerusi satu perkongsiaan di Instagram pengarah dan penerbit Jinggo, beliau berkata agar orang ramai tidak berlebih-lebihan menceritakan tentang insan yang telah meninggal dunia.

Advertisement

Menurut Jinggo di dalam entri tersebut, pada mulanya semuanya nampak indah tetapi setelah segala yang ‘cantik’ sudah habis diceritakan, bermulalah keburukan arwah akan diperkatakan.

Cukup-cukuplah korang up gambar video arwah. Atas tujuan apa? Nak simpati? Nak naikkan followers dekat FB dan IG?

Dalam pada masa yang sama, suami kepada pelakon Shiela Rusly itu turut berharap agar perbuatan itu dihentikan dan tidak diulangi lagi pada masa hadapan.

Advertisement

IG Komen Jinggo

Meninjau di ruangan komen, rata-rata bersetuju dengan pernyataan yang dibuat oleh pengarah tersebut dan menzahirkan perasaan yang sama selain turut berharap agar kata-kata ini dapat membuka mata sesetengah pihak.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menari

The post Jinggo Tegur Henti Cerita Tentang Arwah, Takut Keaiban Akan Bermula first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.