Ads Top

Main Ad

Jual Tudung Serendah RM27, Fazura Mahu Semua Orang Mampu Untuk Beli

Sedia maklum, pelakon Fazura telah menarik perhatian banyak pihak dengan penampilan baru berhijab dan berkongsikan perkara tersebut di akaun media sosial Instagramnya baru-baru ini.

Advertisement

Turut dikenali sebagai usahawan yang berjaya, Fazura tidak melepaskan peluang untuk melancarkan tudung keluaran jenamanya sendiri dan menyifatkan harga serendah RM27 sehelai menepati dengan matlamat awal menghasilkan tudung berkenaan.

Menurut pelakon tersebut, dia seboleh-bolehnya tidak mahu membebankan kaum wanita, sekaligus mampu untuk membeli tudung keluarannya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Advertisement

It’s my first intention.. Saya nak semua orang pakai, semua orang able to beli.

Dalam pada itu, Fazura atau mesra dia panggil Fazz turut berkata sebagai seorang usahawan, sudah tentu mahu mendapat keuntungan yang lebih namun matlamat awalnya memang mahu semua wanita mampu untuk membeli tudung itu dengan harga yang berpatutan.

Fazura

Perkara tersebut telah dikongsikan olehnya ketika membuat sesi IG live di Instagram bersama hos, Viviana Abdullah baru-baru ini yang telah dikongsikan kembali oleh pengguna di Twitter.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Jual Tudung Serendah RM27, Fazura Mahu Semua Orang Mampu Untuk Beli first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.