Ads Top

Main Ad

“Kalau Tak Buat, Tak Perlu Terasa..” – Naim Daniel

Baru-baru ini kecoh di media sosial terutamanya di Twitter apabila penyanyi dan pelakon hebat, Naim Daniel memuat naik satu status dimana dia memperingatkan para ejen insurans untuk tidak menjadikan berita pemergian Allahyarham Siti Sarah sebagai satu cara untuk mempromosikan perkhidmatan mereka.

Advertisement

Ciapan yang dibuat oleh pelakon itu telah menarik perhatian banyak pihak terutamanya sesetengah ejen insurans yang kurang berpuas hati dengan ciapan tersebut.

IG Story Naim Daniel

Menerusi hantaran terbaru yang dibuat oleh penyanyi Sumpah itu di Instagram Storynya, beliau berkata sesiapa saja tidak perlu terasa dengan ciapan itu seandainya mereka tidak melakukan hal tersebut.

Dan kalau ye awak tak buat seperti mana yang saya cuba sampaikan di dalam tweet tersebut, tak payah triggered kot.

Advertisement

Dalam pada masa yang sama, Naim menegaskan bahawa ia merupakan sebagai satu tanggungjawabnya menggunakan platform media sosialnya untuk terus lantang menyuarakan pendapat dan bukan sebab mahu menaikkan jumlah pengikutnya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Kalau Tak Buat, Tak Perlu Terasa..” – Naim Daniel first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.