Ads Top

Main Ad

Keadaan Bapa Semakin Tenat, Amylea Azizan Mohon Doa Peminat

Penyanyi Amylea Azizan menerusi sebuah hantaran di Instagram memaklumkan bahawa keadaan bapanya semakin tenat selepas dimasukkan ke hospital sejak seminggu yang lalu.

Advertisement

Difahamkan juga, ibu Amylea turut dihubungi pihak hospital untuk membincangkan sebarang kemungkinan yang akan berlaku kepada bapanya itu.

AmyleaSumber : Berita Harian  

Jelas penyanyi lagu Kendati itu, peluang untuk bapanya kembali sembuh agak tipis dan hanya mengharapkan keajaiban daripada Allah S.W.T.

Amylea dalam pada itu turut memohon doa orang ramai terutamanya peminat agar kesihatan bapanya itu kembali pulih seperti sedia kala.

Meninjau ruangan komen, rata-rata netizen dan rakan artis turut menzahirkan rasa sedih dan memberikan kata-kata semangat buat penyanyi itu.

Advertisement
View this post on Instagram

A post shared by Amylea (@amyleaazizan)

Terdahulu, bapa Amylea telah dimasukkan ke Institut Jantung Negara dan ditempatkan di Unit Rawatan Koronari (CCU) selepas mengalami komplikasi akibat jangkitan kuman.

Semoga bapa Amylea kembali sihat seperti sedia biasa. Insya-Allah.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Keadaan Bapa Semakin Tenat, Amylea Azizan Mohon Doa Peminat first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.