Ads Top

Main Ad

KUIZ: Selebriti Yang Akan Menemani Anda Pada Sambutan Hari Kemerdekaan Yang Ke-64 Secara ‘Virtual’

Kalau sebelum negara dilanda wabak COVID-19, rasanya mesti sekarang ini ramai yang tidak sabar untuk keluar melihat bunga api besar-besaran tepat jam 12 malam pada 31 Ogos di KLCC kan?

Advertisement

Selain itu, perarakan di Dataran Merdeka bagi menyambut Hari Kemerdekaan juga turut dinanti-nantikan oleh ramai pihak, namun apakan daya sudah dua tahun berturut-turut kita hanya mampu menyambut Hari Kemerdekaan di rumah sahaja akibat wabak yang melanda di negara.

Disebabkan hanya menyambut di rumah sahaja, apa kata kita cuba main kuiz untuk lihat siapakah selebriti yang bakal menemani anda pada Hari Kemerdekaan Yang Ke-64 secara maya pada tanggal 31 Ogos.

Jadi, anda dapat tak selebriti kegemaran anda? Ke tak dapat? Apa-apa pun, jangan lupa kongsi selebriti manakah yang akan menemani anda semasa Sambutan Hari Kemerdekaan Yang Ke-64 secara maya di ruangan komen dibawah.

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Yang Ke-64! Merdeka, merdeka, merdeka!

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post KUIZ: Selebriti Yang Akan Menemani Anda Pada Sambutan Hari Kemerdekaan Yang Ke-64 Secara ‘Virtual’ first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.