Ads Top

Main Ad

Masukkan Duit Dalam Nasi, Cara Alha Alfa Kongsi Rezeki Jadi Perhatian Netizen

Kisah Alha Alfa pernah tular sebelum ini di media sosial selepas memberi sedekah kepada yang memerlukan dengan caranya yang tersendiri iaitu memasukkan wang kertas ke dalam pisang.

Advertisement

Bagaimanapun, usahawan kosmetik itu sekali lagi telah menarik perhatian orang ramai susulan melihat keunikan caranya meletakkan wang kertas di dalam bekas nasi yang mana menu itu dimasak sendiri oleh dirinya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by www.alhaalfa.com (@alhaalfa)

Dalam pada masa yang sama, beliau masih melaksanakan tanggungjawab untuk membuat review ikan tersebut dengan menunjukkan cara memasaknya dari awal hingga selesai bungkus.

Advertisement

Alha Alfa

Meninjau di ruangan komen hantaran video di Instagram itu, rata-rata netizen kagum dengan cara usahawan itu membawa kelainan dalam memberi sedekah dan secara tidak langsung memberi inspirasi kepada orang ramai untuk melakukan hal yang sama jika diberi kesempatan.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Masukkan Duit Dalam Nasi, Cara Alha Alfa Kongsi Rezeki Jadi Perhatian Netizen first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.