Ads Top

Main Ad

Nabila Huda Tak ‘Lokek’ Untuk Tampil Cantik Di Kaca TV

Pengacara dan pelakon hebat, Nabila Huda berkongsikan pendapatnya mengenai usaha untuk kelihatan menarik di kaca TV yang perlu dilakukan sebagai seorang penggiat seni tanah air.

Advertisement

Menurut Nabila atau lebih mesra dipanggil sebagai Abil, tidak salah untuk seorang penggiat seni berkongsi rezeki dengan membayar jurusolek dan mereka yang terlibat dalam urusan pengayaan.

Kalau mahu nampak menarik di skrin, nak nampak presentable, kenalah keluar duit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu)

Tambahnya lagi dalam perkongsian yang dibuat oleh dia di Instagram itu, dia bukanlah seseorang yang mahir untuk bersolek sendiri, jadi Abil sentiasa memerlukan mereka yang pakar supaya dia tampil menarik di kaca TV sebagai seorang pengacara.

Advertisement

Nabila Huda

Dalam pada itu, di dalam entri itu juga pelakon filem M4M4 itu turut berkongsikan beberapa foto solekan yang disolek oleh Khir Khalid selain menggenakan pakaian jenama Louis Vuitton untuk sebuah program hiburan.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Nabila Huda Tak ‘Lokek’ Untuk Tampil Cantik Di Kaca TV first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.