Ads Top

Main Ad

Naim Daniel Mohon Ejen Insurans Tak Jadikan Pemergian Arwah Siti Sarah Sebagai ‘Modal’

Penyanyi dan juga pelakon hebat, Naim Daniel memohon agar mana-mana ejen insurans tidak menggunakan isu pemergian Allahyarham Siti Sarah sebagai salah satu cara modal penjualan mereka.

Advertisement

Naim atau nama sebenarnya Muhammad Naim Daniel Baharin telah meluahkan kenyataannya itu dengan membuat ciapan di akaun rasmi Twitternya.

Tidak terhenti disitu saja, penyanyi Sumpah itu turut meninggalkan komen teguran di sebuah video seorang pelakon di Instagram apabila menjadikan berita duka ini sebagai salah satu content.

Naim Daniel komen IG

Sekadar info, awal pagi Isnin, seluruh rakyat Malaysia dikejutkan dengan khabar berita duka apabila pelawak Shuib Sepahtu memaklumkan isterinya iaitu Siti Sarah telah menghembuskan nafasnya yang terakhir di Hospital Univerisiti Kebangsaan Malaysia (HUKM).

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Naim Daniel Mohon Ejen Insurans Tak Jadikan Pemergian Arwah Siti Sarah Sebagai ‘Modal’ first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.