Ads Top

Main Ad

Pengikut Instagram Hairul Azreen Naik Lima Juta Gara-Gara ‘Live’ Bersama Atlit Olimpik

Pelakon Hairul Azreen meluahkan rasa gembira apabila pengikut Instagramnya naik secara mendadak sehingga mencecah lima juta.

Advertisement

Ujar pelakon filem Paskal ini, jumlah pengikut itu mungkin naik setelah membuat video ‘Live’ di Instagramnya bersama beberapa bintang atlit badminton negara, beberapa hari yang lalu.

Antara atlit yang turut serta dalam sesi siaran langsung itu adalah Datuk Lee Chong Wei, Lee Zii Jia, Tan Boon Heong dan Chan Peng Soon.

Advertisement

Terima kasih lima juta pengikut. Ini sebab live malam tadi kot terus naik lima juta. Terima kasih semua yang sentiasa support saya, kerja dan family saya. The best never rest.

Menjengah ruangan komen, ramai peminat rata-ratanya terhibur dengan sesi siaran langsung tersebut dan turut tidak menyangka atlit-atlit negara mempunyai jenaka mereka yang tersendiri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAIRUL AZREEN IDRIS (@hairulazreen)

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Pengikut Instagram Hairul Azreen Naik Lima Juta Gara-Gara ‘Live’ Bersama Atlit Olimpik first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.